HTML

ERP és CRM - szakértői szemmel

Knipfer Tibor vagyok, közgazdászként végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (jelenleg Budapesti Gazdasági Főiskola). Főiskolai éveimtől kezdve érdeklődöm a vállalatirányítási rendszerek iránt. Többféle integrált rendszer közel 100 bevezetésében vettem részt eddig. 2001-ben csatlakoztam a MultiSoft Kft-hez, ahol Microsoft Dynamics NAV tanácsadással foglalkozom. Konzulensi teendőim mellett Microsoft Dynamics NAV termékmenedzserként a szoftver nyelvi és jogi lokalizációját is támogatom.

Megjelent a Microsoft Dynamics NAV 2015 lokalizált verziója

2015.07.22. 11:49 Knipfer_Tibor

2015 első negyedévében elérhetővé vált a hazai kis és közép vállalatok számára a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb lokalizált verziója.
Az új verzió több hasznos újdonságot hozott magával.

Főbb újdonságok:

  • A korábbi verzióban már megjelent szerepkörfőoldal további lehetőségekkel bővült, a felhasználó további fontos üzleti információkhoz és kulcsfontosságú teljesítménymutatókhoz férhet hozzá.
  • A Microsoft Word alapú jelentésszerkesztő segítségével a felhasználók saját igényüknek megfelelően alakíthatják ki számla- és egyéb bizonylatképüket.
  • Lehetőség nyílt arra is, hogy a vállalatok a saját szerverparkot kiváltva vagy kombinálva felhőből üzemeltessék ERP rendszerüket, amivel költséghatékonyabbá és rugalmasabbá válik a rendszer.
  • Az alkalmazottak eredményesebb munkavégzéséről, pedig a NAV rendszerbe integrált Office 365 megoldás gondoskodik.

Bővebben: http://blog.encorebusiness.com/microsoft-dynamics-nav-2015-happy-nav-day/

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft erp cloud vállalatirányítás előnyök nav dynamics microsoft dynamics navision Microsoft Dynamics NAV 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-crm.blog.hu/api/trackback/id/tr567646806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása