HTML

ERP és CRM - szakértői szemmel

Knipfer Tibor vagyok, közgazdászként végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (jelenleg Budapesti Gazdasági Főiskola). Főiskolai éveimtől kezdve érdeklődöm a vállalatirányítási rendszerek iránt. Többféle integrált rendszer közel 100 bevezetésében vettem részt eddig. 2001-ben csatlakoztam a MultiSoft Kft-hez, ahol Microsoft Dynamics NAV tanácsadással foglalkozom. Konzulensi teendőim mellett Microsoft Dynamics NAV termékmenedzserként a szoftver nyelvi és jogi lokalizációját is támogatom.

Microsoft Dynamics NAV 2015

2015.02.13. 14:53 Knipfer_Tibor

Microsoft Dynamics NAV 2015 a sikeres vállalkozásokért

Az elmúlt év végén világszerte elérhetővé vált Microsoft Dynamics NAV 2015 jelentős újításokat hozott, amelyekkel a kis- és középvállalkozások fokozhatják üzleti sikerüket egy olyan világban, ahol a mobil- és felhő alapú szolgáltatások a legfontosabbak.

A Microsoft Dynamics NAV a Microsoft gyorsan használatba vehető és egyszerűen használható vállalatirányítási megoldása, amely az üzletvitel minden területét támogatja a számítástechnika segítségével. A Microsoft Dynamics NAV 2015 a következő újításokat tartalmazza:

  • Táblagépekre és érintőképernyőre optimalizált felhasználói élmény, amely lehetővé teszi a kis-és középvállalati ügyfeleknek, hogy cégük adataihoz a használt eszköztől függetlenül bárhol hozzáférjenek. A legújabb verzió megjelenésével új Microsoft Dynamics NAV táblagép alkalmazás tölthető le a Windows, Apple és Google áruházakból.
  • Gyorsabb hozzáférés az igazán fontos információhoza személyre szabható kezdőoldalakkal, amelyekre a felhasználók kirakhatják a számukra legfontosabb üzleti adatokat és fő teljesítménymutatókat. A jelölésre használt színkód rendszer és az aktuális adatok megjelenítése hozzásegítik a felhasználókat a tennivalóik fontossági sorrendjének megállapításához és a produktív munkavégzéshez.
  • Radikálisan leegyszerűsített számlaformátum tervezés és létrehozás a Microsoft Word-nek köszönhetően. A haladó felhasználók technikai segítség nélkül is saját vállalatukra szabott számla sablonokat hozhatnak létre a Microsoft Word-ben.
  • További optimalizáció a felhő alapú Microsoft Azure-ra való telepítéshez és az Office 365-höz, amely csökkenti a költségeket és növeli a vállalat rugalmasságát valamint az alkalmazottak termelékenységét.

Az új elektronikus átutalási és automatizált bankszámla egyeztetési funkcióknak köszönhetően a Microsoft Dynamics NAV 2015 segíti a felhasználókat a kintlévőségek gyorsabb behajtásban, valamint hogy ezen feladatok kezelésével kevesebb időt töltsenek. Az újítások közt szerepel az új Banki adatkonverzió-szolgáltatás, melyet Microsoft Azure-on az AMC Consult A/S biztosít, és amely automatizált folyamatok segítségével közvetlenül a Microsoft Dynamics NAV-ból biztosítja az elektronikus fizetést, kifizetés egyeztetést és bankszámla egyeztetést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-crm.blog.hu/api/trackback/id/tr527172037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása