HTML

ERP és CRM - szakértői szemmel

Knipfer Tibor vagyok, közgazdászként végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (jelenleg Budapesti Gazdasági Főiskola). Főiskolai éveimtől kezdve érdeklődöm a vállalatirányítási rendszerek iránt. Többféle integrált rendszer közel 100 bevezetésében vettem részt eddig. 2001-ben csatlakoztam a MultiSoft Kft-hez, ahol Microsoft Dynamics NAV tanácsadással foglalkozom. Konzulensi teendőim mellett Microsoft Dynamics NAV termékmenedzserként a szoftver nyelvi és jogi lokalizációját is támogatom.

Ingyen CRM? Miért ne?

2012.05.22. 18:52 dr. Lengyel László

A számunkra leginkább megfelelő CRM-szoftver kiválasztása igen nagy körültekintést igénylő feladat. Célszerű először egy kötöttségek nélküli próbát tenni, lehetőség szerint élő rendszerben, amely teljes funkcionalitást, tehát nem csak demókörnyezetet kínál. Ilyen lehetőséget biztosítanak az olyan CRM online rendszerek (pl a Microsoft CRM rendszere), amelyeket egy hónapon teljesen át ingyenesen lehet kipróbálni. Ez alatt az időszak alatt megismerkedhetjük a funkciókat, a használhatóságot, integrálhatóságot egyéb rendszereinkkel. Érdemes felvenni a kapcsolatot a támogató partner szakértő munkatársaival is, kipuhatolni, milyen lehetőségeket, esetleg a saját iparágunkra szabott kiegészítéseket kínálnak. Rengeteg időt és energiát, nem utolsósorban pedig pénzt spórolhatunk meg egy ilyen próbaidőszak igénybevételével. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft ingyenes crm költségek cloud dynamics értékesítési hatékonyság

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-crm.blog.hu/api/trackback/id/tr954532319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása