HTML

ERP és CRM - szakértői szemmel

Knipfer Tibor vagyok, közgazdászként végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (jelenleg Budapesti Gazdasági Főiskola). Főiskolai éveimtől kezdve érdeklődöm a vállalatirányítási rendszerek iránt. Többféle integrált rendszer közel 100 bevezetésében vettem részt eddig. 2001-ben csatlakoztam a MultiSoft Kft-hez, ahol Microsoft Dynamics NAV tanácsadással foglalkozom. Konzulensi teendőim mellett Microsoft Dynamics NAV termékmenedzserként a szoftver nyelvi és jogi lokalizációját is támogatom.

EKÁER rendszer

2015.02.11. 16:18 Knipfer_Tibor

EKÁER rendszer
Komplex informatikai megoldás cégeknek

 

A MultiSoft Kft. komplex megoldást kínál mindazon cégek számára, amelyeket érint az új EKÁER szabályozás. A MultiSoft által kiegészített Microsoft Dynamics NAV rendszerrel a cég alaptevékenységén túl a nemzetgazdasági minisztérium legújabb rendelete alapján meghatározott fuvarbejelentési kötelezettséget is egyszerűen tudja kezelni.

A megoldás különlegessége, hogy a klasszikusan a vállalat központjában, telephelyén működő vállalatirányítási rendszer mellett, mobil eszközökről (táblagép, okostelefon) is kezelhető a bejelentési kötelezettség. Ez akkor lehet igazán fontos, ha például az ügyintéző nem tartózkodik az irodában, illetve ha a teherautó sofőrt szeretnénk megbízni bizonyos információk rögzítésére.
Hogyan működik a MultiSoft EKAER megoldása?

A MultiSoft EKÁER megoldásában új bizonylattípust tud létrehoznia a felhasználó (Fuvarbejelentés), melyre kigyűjthetőek a fuvar adatai az eladási számla, eladási rendelés, beszerzési számla, beszerzési rendelés sorai alapján. A fejlesztés képes a XML API kommunikáción keresztül a Microsoft Dynamics NAV rendszerből egy gombnyomásra elküldeni, módosítani, véglegesíteni vagy törölni a fuvarbejelentést az EKÁER rendszerbe. Az EKÁER rendszerből visszaérkező választ azonnal feldolgozza az interfész, és rögzíti a fuvarbejelentés dokumentum fejében az EKAER azonosítót. Az EKAER bejelentések adatai rögzítésre kerülnek a vállalatirányítási rendszerben, így a későbbiekben is visszakövethetőek.

 

Bővebb információkat a www.multisoft.hu/ekaer oldalon talál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-crm.blog.hu/api/trackback/id/tr947161781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása