HTML

ERP és CRM - szakértői szemmel

Knipfer Tibor vagyok, közgazdászként végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (jelenleg Budapesti Gazdasági Főiskola). Főiskolai éveimtől kezdve érdeklődöm a vállalatirányítási rendszerek iránt. Többféle integrált rendszer közel 100 bevezetésében vettem részt eddig. 2001-ben csatlakoztam a MultiSoft Kft-hez, ahol Microsoft Dynamics NAV tanácsadással foglalkozom. Konzulensi teendőim mellett Microsoft Dynamics NAV termékmenedzserként a szoftver nyelvi és jogi lokalizációját is támogatom.

Összefoglalás - számítási felhő cikksorozat

2010.07.13. 12:33 dr. Lengyel László

 

A számítási felhő célja, hogy a felhasználók minden előnyét kihasználják anélkül, hogy házon belül keljen infrastrukturális kérdésekkel vagy üzemeltetéssel foglakozniuk. Ugyanakkor ismerjük el, hogy megalapozatlan az a feltevés, hogy a jelenlegi nyomott számítási felhő árakon a felhasználók olyan szolgáltatást kapnak, amely mellé nem szükséges házon belüli támogató személyzet fenntartása.
A következő generációs számítási felhő két legfontosabb tulajdonsága a következő lesz:
  • A felhőt szolgáltatók valódi értéket kínálnak, melynek hatására a vállaltok kimozdulnak a helyi, célorientált adatközpontjaikból, és kiváltják az IT részlegüket.
  • A felhasználók felismerik és követelik, hogy a szolgáltatók a gyors és megbízható számítási felhő mellé a felhasználói igényeknek megfelelő kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtsanak.  

Szólj hozzá!

Címkék: cloud computing

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-crm.blog.hu/api/trackback/id/tr482100704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása